Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar detaliază măsurile de izolare termică și fonică

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub îndrumarea lui Yigal Zohar, se remarcă prin atenția deosebită acordată confortului și calității vieții rezidenților. Un aspect esențial al acestui proiect este utilizarea măsurilor avansate de izolare termică și fonică, menite să asigure un mediu de locuit liniștit și eficient din punct de vedere energetic.

Viziunea lui Yigal Zohar: Importanța Izolării Termice și Fonice

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, subliniază importanța utilizării tehnologiilor moderne pentru a crea un mediu de locuit confortabil și sustenabil. În cadrul proiectului Campina Residence, au fost implementate soluții avansate de izolare termică și fonică, menite să asigure o temperatură optimă și să reducă zgomotul ambiental.

Sisteme de Izolare Termică

Campina Residence utilizează sisteme de izolare termică de înaltă performanță pentru a asigura confortul rezidenților pe tot parcursul anului. Aceste măsuri nu doar că mențin o temperatură constantă în interior, dar contribuie și la reducerea consumului de energie, având un impact pozitiv asupra facturilor la utilități și asupra mediului înconjurător.

Materiale de Înaltă Calitate

În construcția Campina Residence au fost folosite materiale de izolare termică de cea mai înaltă calitate, cum ar fi vata minerală bazaltica si fatade semiventilate. Aceste materiale sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reține căldura în interior în timpul iernii și de a păstra răcoarea în timpul verii.

Ferestre cu Geam Tripan

Toate apartamentele din Campina Residence sunt echipate cu ferestre PVC cu geam tripan, care oferă o izolare termică superioară. Aceste ferestre contribuie la reducerea pierderilor de căldură și la crearea unui ambient plăcut și confortabil în interiorul locuințelor.

Sisteme de Izolare Fonetică

Pe lângă izolația termică, Campina Residence pune un accent deosebit pe izolarea fonică, asigurând astfel un mediu liniștit și relaxant pentru toți rezidenții. Zgomotul ambiental poate fi o sursă majoră de disconfort, iar reducerea acestuia este esențială pentru bunăstarea locatarilor.

Pereți și Plafoane Izolate Fonetic

Pereții și plafoanele apartamentelor din Campina Residence sunt construite cu materiale speciale de izolare fonică, care reduc semnificativ transmisia sunetului între camere și locuințe. Astfel, fiecare apartament oferă un nivel ridicat de intimitate și confort acustic.

Uși și Ferestre Izolate Fonetic

Pe lângă pereții și plafoanele izolate fonetic, Campina Residence utilizează uși și ferestre cu proprietăți acustice speciale. Aceste elemente contribuie la reducerea zgomotului exterior și la crearea unui mediu de locuit liniștit.

Beneficiile Izolării Termice și Fonice

Implementarea măsurilor de izolare termică și fonică în cadrul Campina Residence aduce numeroase beneficii pentru rezidenți:

  • Confort Termic: Menținerea unei temperaturi constante și plăcute în interiorul locuinței pe tot parcursul anului.
  • Eficiență Energetică: Reducerea consumului de energie pentru încălzire și răcire, ceea ce se traduce prin costuri mai mici la utilități.
  • Confort Acustic: Reducerea zgomotului ambiental și crearea unui mediu liniștit și relaxant.
  • Sustenabilitate: Utilizarea materialelor de izolare eficiente contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Colaborarea cu Bros Construct SRL

Implementarea acestor măsuri avansate de izolare termică și fonică a fost posibilă datorită colaborării strânse cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru profesionalismul și calitatea execuției. Expertiza și angajamentul lor față de excelență au asigurat succesul Campina Residence.

Experiența și Calitatea Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, a acumulat o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile. Colaborarea cu firme de prestigiu și implementarea tehnologiilor avansate sunt dovezi ale angajamentului lor față de calitate. Contribuția lor la proiectul Campina Residence a fost esențială pentru atingerea standardelor înalte de izolare termică și fonică.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv managementul proiectelor, construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul mediului și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul lor față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia. Fiecare proiect este realizat cu o atenție deosebită la detalii și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group și sub conducerea lui Yigal Zohar, reprezintă un exemplu de excelență în utilizarea măsurilor de izolare termică și fonică. Aceste soluții avansate contribuie semnificativ la confortul și bunăstarea rezidenților, oferind un mediu de locuit modern, liniștit și eficient din punct de vedere energetic. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios, garantând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence este alegerea ideală pentru cei care caută un loc de locuit de înaltă calitate, unde confortul și sustenabilitatea sunt priorități.

Pentru mai multe informații despre Campina Residence și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să contactați echipa de vânzări la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0732 300 300.