Revoluția implanturilor dentare moderne la clinicile Dr. Petru

Descoperă tehnici avansate și materiale de ultimă generație în implantologia dentară la clinicile Dr. Petru. Programează-te acum pentru un zâmbet perfect!

Implantologia dentară modernă reprezintă o revoluție în restaurarea danturii și în îmbunătățirea calității vieții pacienților. Clinicile Dr. Petru oferă cele mai avansate tehnologii și materiale în domeniul implantologiei, asigurând un tratament premium și rezultate durabile. Utilizând tehnologii de vârf și punând accent pe confortul și satisfacția pacienților, Clinicile Dr. Petru garantează un zâmbet sănătos și strălucitor pentru fiecare pacient.

Tehnici avansate utilizate în clinicile Dr. Petru

La clinicile Dr. Petru sunt utilizate tehnici și echipamente inovatoare în implantologia dentară. Unul dintre cele mai importante instrumente este ghidajul computerizat, care permite o planificare precisă și o inserție sigură a implanturilor. Acest lucru asigură o poziționare corectă a implantului și o integrare optimă în structura osoasă, reducând astfel riscul de complicații și îmbunătățind rezultatele tratamentului.

Dantura completa All-on-4 și All-on-6

În cadrul clinicilor Dr. Petru sunt oferite soluții pentru restaurarea danturii complete, inclusiv proceduri revoluționare precum All-on-4 și All-on-6. Aceste tehnici permit înlocuirea întregii danturi într-o singură intervenție chirurgicală, oferind pacienților un zâmbet nou și funcționalitatea completă a danturii într-un timp mai scurt și cu mai puțin disconfort.

Materiale și echipamente de ultimă generație

Clinicile Dr. Petru sunt echipate cu materiale de ultimă generație, esențiale pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate. Utilizarea acestor resurse asigură precizie maximă, confort și performanță îndelungată.

Tipurile de materiale folosite pentru coroanele dentare

Coroanele dentare nu oferă doar estetică implanturilor dentare, ci și utilitate. Iată câteva dintre materialele folosite:

 • Zirconiu: Este unul dintre cele mai populare materiale datorită rezistenței sale excepționale și aspectului estetic. Coroanele din zirconiu sunt foarte rezistente la uzură și oferă un aspect natural, asemănător dinților naturali.
 • Porțelan fuzionat pe metal (PFM): Aceste coroane combină durabilitatea metalului cu estetica porțelanului. Sunt o alegere bună pentru zonele posterioare, unde forțele masticatorii sunt mai mari.
 • Coroane integral ceramice: Aceste coroane sunt fabricate complet din ceramică și sunt apreciate pentru estetica lor superioară. Sunt ideale pentru dinții frontali, oferind o transluciditate naturală.
 • Coroane din aliaj de metal prețios: Acestea includ aurul și alte metale prețioase. Sunt extrem de durabile și biocompatibile, dar sunt mai puțin estetice, de aceea sunt utilizate în special pentru dinții din spate.

Echipamente de diagnosticare și tratament

Echipamentele de diagnosticare și tratament utilizate în Clinicile Dr. Petru asigură precizie și  confort pacienților. Printre acestea se numără:

 • Tomografie computerizată (CT scan)
 • Radiografii digitale
 • Ghidaj computerizat pentru implanturi
 • Laser dentar

Beneficiile pentru pacienții Dr. Petru

Pacienții Clinicilor Dr. Petru beneficiază de o gamă largă de avantaje datorită tehnologiilor inovatoare și a echipei de specialiști cu înaltă calificare. Fiecare aspect al tratamentului este conceput pentru a oferi rezultate optime și satisfacție pe termen lung.

Timp redus de recuperare după implantul dentar

Pacienții clinicilor Dr. Petru beneficiază de un timp redus de recuperare după implantul dentar. Procedurile minim invazive și utilizarea ghidajului computerizat contribuie la o vindecare rapidă și la reducerea disconfortului post-operator.

Confort și estetică îmbunătățite

Implanturile dentare moderne oferă un nivel ridicat de confort și o estetică îmbunătățită. Coroanele dentare personalizate se potrivesc perfect cu restul dinților, oferind un aspect natural și o funcționalitate optimă. 

395412389_851923450271518_7361258506065141706_n.jpg

Procedura pas cu pas pentru implantul dentar

Realizarea unui implant dentar este un proces complex care implică mai multe etape, fiecare fiind indispensabilă pentru succesul tratamentului. La clinicile Dr. Petru, fiecare pas este efectuat cu cea mai mare atenție la detalii pentru a asigura rezultate excelente.

Evaluarea inițială și planificarea tratamentului

 • Consultația inițială: Anamneza detaliată și examinarea orală sunt efectuate pentru evaluarea stării de sănătate orală a pacientului.
 • Investigații imagistice: Radiografiile digitale și tomografia computerizată sunt utilizate pentru a evalua structura osului și a planifica tratamentul.
 • Planificarea tratamentului: Se stabilește un plan personalizat de tratament, inclusiv numărul și poziția implanturilor.

Intervenția propriu-zisă și îngrijirea post-operatorie

 • Inserția implantului: Cu ajutorul ghidajului computerizat, implanturile sunt plasate cu precizie în osul maxilar.
 • Perioada de vindecare: Se urmărește procesul de osseointegrare, iar pacientul beneficiază de îngrijire post-operatorie personalizată.
 • Montarea abutmentului și coroanei dentare: După vindecare, abutmentul și coroana dentară personalizată sunt fixate, completând restaurarea dentară.

Recuperarea și îngrijirea pe termen lung

 • Gestionarea disconfortului: Se oferă instrucțiuni pentru gestionarea disconfortului post-operator și a igienei orale corecte.
 • Alimentația și igiena orală: Se recomandă o dietă moale și o igienă orală riguroasă pentru o recuperare rapidă și o bună sănătate orală.

Garanția calității din clinicile Dr. Petru

În cazul unei complicatii sau în cazul în care implanturile sunt respinse în timpul perioadei de garanție biologică, pacientul este acoperit de politica de garanție implanturi Dr. Petru. Acesta va beneficia de intervenție chirurgicală suplimentară sau revizuire fără costuri suplimentare în limita perioadei de garanție a implanturilor specificată. Deși respingerea implantului este rară, procedurile clinicii sunt concepute pentru a minimiza riscurile.

Siguranța și igiena sunt prioritare în Clinicile Dr. Petru, fiind respectate cele mai stricte standarde de sterilizare și dezinfectare pentru toate echipamentele. Astfel, pacienții pot avea încredere că sunt într-un mediu sigur și curat în timpul tratamentului lor.

Alegerea unei clinici de încredere pentru implanturile dentare este esențială pentru a obține rezultate de calitate și de durată. Echipa Dr. Petru oferă profesionalism și dedicare, asigurând astfel cele mai bune rezultate pentru pacienți.

Programează-te acum pentru o consultație și află cum poți beneficia soluții personalizate pentru implanturile dentare!